Reizen naar Brugge

Met de auto

Brugge is goed te bereiken met de auto. Het is 2 uur en 20 minuten rijden vanuit Utrecht naar de Belgische stad. Eenmaal in Brugge aangekomen is de stad het beste te verkennen met het openbaar vervoer. Auto’s worden in het centrum zo veel mogelijk geweerd. Het is handig om daar rekening mee te houden met parkeren. Kies voor één van de parkeergarages, de parkings bij het stations of buiten het centrum. Deze zijn bijna of helemaal gratis en vervoer naar en vanaf het centrum is hierbij vaak inbegrepen.

Brugge met de trein

Vanuit de Randstad is het een paar uur met de trein naar Brugge. Je kunt hierbij kiezen voor de reguliere trein of voor de Thalys. Enkele verbindingen hierbij zijn rechtstreeks, andere hebben een overstap op Antwerpen Centraal. Met de trein naar Brugge is comfortabel en je hoeft je geen zorgen te maken over parkeren.

Een treinkaartje naar Brugge boekt u eenvoudig online op de website van NS HiSpeed.

Met de bus naar Brugge

Er zijn niet veel directe reguliere busverbindingen van Nederland naar Brugge. De bus is daarom niet het meest ideale vervoermiddel richting deze stad. Wel is het goed mogelijk om een complete busreis te boeken. Deze georganiseerde trips hebben als voordeel dat je voor een mooie prijs een compleet weekend Brugge boekt, inclusief reis en verblijf.